Visvergunning

Als u in onze gemeente wilt vissen, hebt u een visvergunning nodig. In Bodegraven en Reeuwijk is dit verschillend geregeld.

VIS-pas van Sportvisserij Nederland

Met de VISpas van Sportvisserij Nederland kan in een aantal wateren in Bodegraven-Reeuwijk worden gevist. Waar met deze pas mag worden gevist, kunt u zien op de Visplanner www.visplanner.nl

Bodegravense Hengelsportvereniging

Als u in Bodegraven wilt vissen kunt u lid worden van de Bodegravense Hengelsportvereniging (B.H.S.V.). Deze vereniging huurt het visrecht van diverse viswateren binnen Bodegraven. Leden van de vereniging kunnen in deze wateren vissen. De dagvergunningen en lidmaatschapsbewijzen koopt u online of bij Dirk Heeren Diervoeders, Doortocht 10 in Bodegraven www.dirkheeren-diervoeders.nl. Als u wilt nachtvissen heeft u een nachtvispas nodig.

Visserijpool Reeuwijk

Als u in Reeuwijk wilt vissen kunt u terecht bij de Visserijpool Reeuwijk Reeuwijkse Plassen. Een aantal particuliere eigenaren en de voormalige gemeente Reeuwijk hebben hun viswater in deze pool ondergebracht. Het gaat om delen van de plassen, de Breevaart (gedeelte tussen de Ree in Reeuwijk en de Karnemelksloot in Gouda) en een deel van de gemeentelijke sloten en waterlopen binnen Reeuwijk. De Visserijpool geeft een gemeenschappelijke visvergunning uit voor alle ingebrachte wateren. Achterop de vergunning staat een kaart met de viswateren in de Reeuwijkse Plassen. 

 

Verkooppunten dag of jaarvergunning Visserijpool

Bodegraven             

Dirk Heeren Diervoeders
Doortocht 8 en 10
2411 DS  Bodegraven

Reeuwijk            
       
Sup en Watershop
Verlengde Breevaart 3
2811 LR  Reeuwijk

Reeuwijk

Restaurant ’t Vaantje
Korssendijk 32
2811 HK Reeuwijk

Gouda                       

Hengelsport Gouda
Walvisstraat 6
2802 SE  Gouda

Dierenspeciaalzaak Petshop Gouda
Bosboom Tousaintkade 18 & 24
2802 XB  Gouda

Waddinxveen    

Hengelsport De Spot
Zuidkade 1
2741 JA  Waddinxveen