Contact

Wilt u iets regelen met de gemeente? Of heeft u een vraag of opmerking? Regel het via de website, neem contact met ons op of kom langs.

Regelen en aanvragen

Regel uw zaken met de gemeente gemakkelijk online op onze website. Bekijk op de homepage eerst het aanbod van onze producten en diensten.

Bezoeken

De regering heeft op donderdag 12 maart de preventieve maatregelen rondom het Coronavirus nader aangescherpt om verdere verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te voorkomen. We vragen van u als inwoner als het enigszins mogelijk is om afspraken voor producten aan de balies zoveel mogelijk uit te stellen dan wel om ze digitaal aan te vragen. 

Dit geldt voor alle producten waarvan het mogelijk is deze digitaal aan te vragen. Deze producten zijn aan te vragen met uw DigiD gegevens.

Heeft u geen DigiD of ondervindt u problemen met de digitale aanvraag? Neem dan contact op met ons klantcontactcentrum op telefoonnummer 0172-522522. Door alle maatregelen is de wachttijd aan de telefoon bij het klantcontactcentrum mogelijk langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Uw afspraak annuleren

Heeft u een afspraak gemaakt, maar bent u onverhoopt verhinderd? Laat het ons weten door eenvoudig uw afspraak online te annuleren.

Melding openbare ruimte

Is er iets kapot in uw (woon)omgeving? Doet uw straatverlichting het bijvoorbeeld niet of zit er een gat in de weg? Meld dit dan aan ons.

Melding doen

Voor alle andere vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de gemeente via:

Whatsapp

11 februari 2020 Vanwege een storing is het niet mogelijk om ons per WhatsApp te bereiken.

Stuur een WhatsApp naar nummer: 06-10470890. Voeg dit nummer wel eerst toe aan uw contacten. Dit nummer is alleen bestemd voor  WhatsApp berichten. Naar dit nummer kunt u niet bellen.

U kunt ook uw vraag, suggestie en of opmerking stellen via ons contactformulier.

Neem contact op

Telefonisch

U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0172 - 522 522

Postadres
Postbus 401
2410 AK  Bodegraven

Bezoekadres 

Burgerzaken
Evertshuis
Julianastraat 6
2411 CV Bodegraven

Gemeentehuis
(o.a. college van B en W)

Raadhuisplein 1
2411 BD Bodegraven