Contact

Wilt u iets regelen met de gemeente? Of heeft u een vraag of opmerking? Regel het via de website, neem contact met ons op of kom langs.

Regelen en aanvragen

Regel uw zaken met de gemeente gemakkelijk online op onze website. Bekijk op de homepage eerst het aanbod van onze producten en diensten.

Corona en de gemeentelijke dienstverlening.

Door de Corona maatregelen is de dienstverlening aangepast. Wij blijven ons vanzelfsprekend voor u inzetten. De meeste medewerkers werken thuis. Afspraken maken op locatie is dan ook niet mogelijk. De gemeente wil haar medewerkers en ook u beschermen en het aantal contactmomenten beperken. Hiermee neemt de gemeentelijke organisatie haar verantwoordelijkheid om te helpen het Corona virus te bestrijden.

Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar, en voor afspraken wordt gewerkt via videovergaderingen. Burgerzaken is alleen op afspraak bereikbaar, zoals u van ons gewend bent.

Afspraak maken

Uw afspraak annuleren

Heeft u een afspraak gemaakt, maar bent u onverhoopt verhinderd? Laat het ons weten door eenvoudig uw afspraak online te annuleren.

Melding openbare ruimte

Is er iets kapot in uw (woon)omgeving? Doet uw straatverlichting het bijvoorbeeld niet of zit er een gat in de weg? Meld dit dan aan ons.

Melding doen

Voor alle andere vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de gemeente via ons contactformulier.

Neem contact op

Telefonisch

U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0172 - 522 522

Postadres
Postbus 401
2410 AK  Bodegraven

Bezoekadres 

Burgerzaken
Evertshuis
Julianastraat 6
2411 CV Bodegraven

Gemeentehuis
(o.a. college van B en W)

Raadhuisplein 1
2411 BD Bodegraven