Melding openbare ruimte

Is er iets kapot in uw (woon)omgeving? Doet uw straatverlichting het bijvoorbeeld niet, zit er een gat in de weg of heeft u een vraag over zwerfvuil of onkruid? Meld dit dan aan ons.

Spoed

Is uw melding spoedeisend en buiten kantooruren (na 17.00 uur of in het weekend)? Neem dan contact op met de politie: 0900-8844.

Overlast van (illegaal) vuurwerk en vandalisme melden

Verkoop en afsteken van vuurwerk

Voor de verkoop, vervoer en het afsteken van vuurwerk geldt komende jaarwisseling een tijdelijk verbod. Dit om extra druk op de zorg en handhaving te voorkomen.

  • Bel 112 bij verdachte en gevaarlijke situaties
  • Bel 0900-8844 bij verdenking illegale opslag vuurwerk
  • Bel 0900-8844 bij overlast vuurwerk zowel binnen als buiten kantoortijden
  • Bel 0172-522 522 bij overlast binnen kantoortijden
  • Bel 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem

Bel direct als u iemand vuurwerk ziet afsteken. Onthoud hoe de dader(s) eruitzien en welk vervoermiddel ze hebben. Handhaven kan alleen direct als boa's of politie het afsteken zien gebeuren, ‘op heterdaad’ dus. Daarom vragen wij u om meldingen zoveel mogelijk telefonisch door te geven. 

Melding verkeer en vervoer

Wilt u bijvoorbeeld een parkeerplaats aanvragen, drempels in de straat, of heeft u een vraag over bouwverkeer of andere verkeersgerelateerde zaken?

Laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Wat kunt u melden?

U kunt bijvoorbeeld een melding doen bij een kapotte lantaarn, verzakte tegels en voor het snoeien van overhangend groen.

Bel voor overlast van vuurwerk direct 0172-522522 of (buiten kantoruren) 0900-8844

Melding doen

Handig! de MijnGemeente App

Apple
Download de Mijn Gemeente app in de App Store

Android
Download de Mijn Gemeente app in de Google Play store


Ons meldingssysteem is nog volop in ontwikkeling. Uw ervaring vinden wij daarom erg belangrijk. Verbeteringen, tips en suggesties zijn meer dan welkom en kunt u telefonisch 0172-522522 of via ons contactformulier aan ons doorgeven.