Melding openbare ruimte

Is er iets kapot in uw (woon)omgeving? Doet uw straatverlichting het bijvoorbeeld niet, zit er een gat in de weg of heeft u een vraag over zwerfvuil of onkruid? Meld dit dan aan ons.

Spoed

Is uw melding spoedeisend en buiten kantooruren (na 17.00 uur of in het weekend)? Neem dan contact op met de politie: 0900-8844.

Melding verkeer en vervoer

Wilt u bijvoorbeeld een parkeerplaats aanvragen, drempels in de straat, of heeft u een vraag over bouwverkeer of andere verkeersgerelateerde zaken?

Laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Wat kunt u melden?

U kunt bijvoorbeeld een melding doen bij een kapotte lantaarn, verzakte tegels en voor het snoeien van overhangend groen.

Melding doen

Handig! de MijnGemeente App

Apple
Download de Mijn Gemeente app in de App Store

Android
Download de Mijn Gemeente app in de Google Play store

Let op! Gebruikt u de MijnGemeente app en bevindt u zich in het buitengebied van de gemeente? Dan kan het zijn dat tijdens uw melding de ‘locatieprikker’ 'wegspringt' naar het dichtstbijzijnde woonadres. Ook kunt u een melding krijgen; 'Er is een fout opgetreden in het ophalen van de bijbehorende locatie gegevens'. Dit heeft een technische oorzaak waar momenteel aan wordt gewerkt. Kies om verder te gaan met uw melding, een nabij gelegen locatie en beschrijf de exacte locatie bij ‘ter hoogte van’.

Ons meldingssysteem is nog volop in ontwikkeling. Uw ervaring vinden wij daarom erg belangrijk. Verbeteringen, tips en suggesties zijn meer dan welkom en kunt u telefonisch 0172-522522 of via ons contactformulier aan ons doorgeven.