Zon op Bedrijfsdaken Bodegraven-Reeuwijk

8 jul 2019
Heeft u een bedrijfspand in Bodegraven-Reeuwijk en wilt u ‘iets’ met zonnepanelen? Doe dan mee met het project Zon op Bedrijfsdaken van het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) en gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Met deelname aan dit project kunt u nagaan of ook het dak van uw bedrijfspand geschikt is te maken voor de opwekking van zonne-energie.

Wat houdt dit project in?

Met zonnepanelen op uw bedrijfsdak kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen. Tegelijkertijd geeft het verduurzamen van uw locatie uw imago een boost. Toch zien we nog veel lege bedrijfsdaken in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.  Daarom maken we het extra aantrekkelijk voor bedrijven om te investeren in zonnepanelen. Wij werken hiervoor samen met het bedrijf Greenspread, een bedrijf dat ondernemers ontzorgt bij het maken van een plan en bij de aanschaf van zonnepanelen. Ook werken we samen met de energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk. Bijvoorbeeld als u een deel van uw dak beschikbaar wilt stellen voor coöperatieve doeleinden.

• Een deskundige quickscan of haalbaarheidsonderzoek voor u op maat
  • Inzicht in de kosten en opbrengsten
  • Hulp bij het aanvragen van subsidie

Dit alles voor een gereduceerd tarief waar een bijdrage van gemeente Bodegraven-Reeuwijk in is verwerkt. De eerste 10 quickscans bieden de gemeente en OPBR zelfs gratis aan. Voorwaarde is een minimum dakoppervlak van 75 m2. Wees er snel bij!

Meedoen?

Schrijf u in voor een quickscan of haalbaarheidsonderzoek. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.zobr.nl.