Zes nieuwe collega’s voor de gemeente

14 sep 2021
Vanuit het project Schoontaken, een samenwerking tussen Ferm Werk en gemeente Bodegraven-Reeuwijk, zijn zes mensen vanuit de bijstand in dienst getreden bij de gemeente. Binnen het project zijn zij opgeleid om in de buitendienst te werken.

Wethouder Inge Nieuwenhuizen heette haar zes nieuwe collega’s welkom. “Wij willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden tot waardevolle medewerkers en tegelijkertijd de buitenruimte schoon en netjes maken,” vertelt Nieuwenhuizen. “Ik ben echt blij, voor de gemeente en voor mijn nieuwe collega’s natuurlijk. Maar ik ben daarnaast ook bijzonder trots op het succes van de samenwerking met Ferm Werk. Dit is een win-win situatie voor de nieuwe medewerkers, voor de gemeente en voor de gemeenschap.”