Zes Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt

Publicatiedatum: 
3 jul 2020
Op vrijdagochtend 3 juli ontvingen zes inwoners van Bodegraven – Reeuwijk, die eerder dit jaar een Koninklijke Onderscheiding kregen, op gepaste afstand een lintje uit handen van loco-burgemeester Inge Nieuwenhuizen.

Vanwege de COVID 19-maatregelen kon loco-burgemeester Nieuwenhuizen de onderscheidingen niet zelf opspelden. Anders dan voorgaande jaren, had daarom elke gedecoreerde een familielid uit zijn of haar huishouden meegenomen die een kistje met daarin het lintje van de loco-burgemeester overhandigd kreeg. “Dit jaar gaat alles een beetje anders, zo ook vandaag. We houden de anderhalve meter afstand in acht. Dat betekent dat ik de onderscheiding niet aan u direct overhandig maar vraag of uw huisgenoot deze bij u opspelt. Misschien maakt dat deze dag juist wel extra bijzonder. Voor mij geldt in ieder geval dat ik dankbaar, trots en vereerd ben dat ik vandaag de versierselen horend bij de Orde van Oranje Nassau mag overhandigen,” aldus loco-burgemeester Nieuwenhuizen.

Kijk voor meer informatie over de gedecoreerden op de pagina Lintjesregen 2020

Benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau zijn de heer Idriss (Driss) Bakkali,
mevrouw Agnes Johanna Elisabeth (Angenieta) Kaatee-de Groot, de heer Leendert Cornelis (Leo) Wolswijk, de heer Cornelis Jozef (Cor) van Dam, de heer Maarten (Martin) Luijk (niet op de foto i.v.m. afwezigheid), en de heer Petrus Johannes Maria (Piet) van Velzen.