Wat betekenen de aangescherpte regels van het kabinet rondom corona voor inwoners, organisaties en bedrijven in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk?

Publicatiedatum: 
12 mrt 2020
Het kabinet heeft vandaag de preventieve maatregelen rondom het Coronavirus verder aangescherpt. Deze maatregelen gelden voorlopig tot en met 31 maart en zijn terug te vinden op de website van de Rijksoverheid. De link treft u onder dit bericht aan.

De gemeente gaat op korte termijn kijken wat deze aangescherpte regels van het kabinet voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk verder praktisch betekenen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de dienstverlening naar de inwoners toe. Maar ook met eventuele aanwijzingen voor openbare locaties zoals sporthallen, zwembaden, het Evertshuis of de begraafplaats/uitvaarten. Verder wordt gekeken hoe er met evenementen en gemeentelijke bijeenkomsten (inspraak/informatie etc.) omgegaan zal worden. Of het bijwonen van bijeenkomsten van de gemeenteraad.

Volg de website en social media kanalen van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk voor de laatste stand van zaken op gemeentelijk niveau. Eerste update op de website van de gemeente wordt vrijdagmiddag 13 maart verwacht.

Bekijk de maatregelen op de website van de Rijksoverheid.