Vraag aan de gemeente? Stuur een WhatsApp

13 mrt 2017
Wist u dat u als inwoner van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk nu ook via WhatsApp vragen kunt stellen aan de gemeente?

Hoe werkt het?

Het WhatsApp-telefoonnummer van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is 06-10470890. Voeg dit nummer eerst toe aan uw contacten. Vervolgens kunt u ons een WhatsApp bericht versturen.

Let op: Dit nummer is alleen bestemd voor WhatsApp berichten. Naar dit nummer kunt u niet bellen of sms-en.

De gemeente probeert zo snel mogelijk (doorgaans binnen een uur) en uiterlijk binnen 24 uur de berichten te beantwoorden. WhatsApp berichten worden behandeld tijdens de uren waarop wij telefonisch bereikbaar zijn, van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee je elkaar een bericht stuurt. Het is ongeveer hetzelfde als het versturen van een sms, maar dan via het internet. Voor Whatsapp heeft u een smartphone nodig met een internetverbinding of WiFi. Behalve tekstberichten kunt u ook foto’s, video’s en geluidsopnames versturen en uw locatie delen.

Door u de mogelijkheid te bieden om via WhatsApp contact met ons op te nemen, hopen wij als gemeente u nog beter van dienst te kunnen zijn.