Vacatures bij groenbeheer

Publicatiedatum: 
7 jan 2020
Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kennen we geen afdelingen, geen leidinggevenden en geen functies. We werken vanuit wisselende rollen, zelfsturend, samen aan de opgaven zoals die vanuit de samenleving naar ons toe komen. Hierdoor zijn we beter in staat om onze organisatie en werkwijze af te stemmen op wat de samenleving van ons vraagt en hoe deze vragen veranderen. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich in meer werken mét de inwoners in plaats van vóór de inwoners. Wij ervaren dat we door deze manier van werken en organiseren meer gebruik kunnen maken van alle kwaliteiten van onze medewerkers.

Word onze nieuwe collega bij Groenbeheer

Wil jij ons adviseren over het duurzaam beheren van groen, het vergroten van de biodiversiteit en toepassen van ecologische beheerprincipes? Heb je ervaring met contractbeheer en gevoel voor ambtelijke en bestuurlijke verhoudingen? Ben je een teamspeler en gewend om je kennis te delen met collega's en bewonersgroepen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom werken als full-time Beheerder groen, spelen en begraven.

Of wil jij samen met onze inwoners nadenken over onze groen- en speelvoorzieningen? Vind jij het leuk om onze buitendienst te begeleiden? Weet je veel van bomen en planten? Solliciteer dan als full-time Vakspecialist groenbeheerder/Werkvoorbereider.

Meer weten?

De volledige vacaturetekst vind je op:

Beheerder Groen Spelen en Begraven

Vakspecialist Groenbeheerder/Werkvoorbereider

Solliciteer voor 20 januari.