Uitnodiging informatieavond herinrichting Orchislaan Reeuwijk

26 okt 2018
De gemeente heeft de aanbestedingsprocedure voor de herinrichting van de Orchislaan e.o. afgerond en heeft hierbij de werkzaamheden definitief gegund aan Aannemingsbedrijf Van der Meer uit Benthuizen.

Hierbij willen wij u, alvorens de werkzaamheden daadwerkelijk van start gaan, uitnodigen voor een informatieavond. U bent van harte welkom op:

Dinsdag 30 oktober 2018, om 19:30 uur, in zalencentrum De Brug
(Dunantlaan 1 te Reeuwijk-Brug).

Tijdens de informatieavond legt aannemingsbedrijf Van der Meer de planning en fasering van de werkzaamheden aan u voor. Tevens kunt u uw vragen stellen aan medewerkers van de gemeente en aannemingsbedrijf Van der Meer.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer E. van Bijsterveld, bereikbaar op telefoonnummer (0172) 522 522 of via e-mailadres: info@bodegraven-reeuwijk.nl.