Quirine Sneeuw-Bordes

Quirine Sneeuw-Bordes

Ik trouw zo graag vanwege jullie! Jullie geven mij energie, maken mij onderdeel van jullie belangrijk(st)e dag van jullie leven. Ik geef jullie graag een ceremonie die jullie in gedachten hebben. Of deze nou eenvoudig, uitgebreid, klein of groot is. Met een lach of een traan, of allebei. Altijd in een mix tussen formeel en informeel.

In de acht jaar dat ik nu Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben, heb ik me altijd 100% ingezet voor de stellen die ik heb mogen trouwen. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat het mij lukt om voor ieder stel te begrijpen wat hun wensen zijn. Daarnaast heb ik door de jaren ervaring de rust en ruimte om in te spelen op alles wat er tijdens een ceremonie gebeurt. Het is mijn doel jullie een ceremonie te geven waar jullie met warmte en blijdschap nog vaak aan terugdenken!

In de periode april t/m oktober 2020 is Quirine alléén beschikbaar op vrijdag en zaterdag. Houd er rekening mee dat zij, in verband met haar drukke agenda, pas 2 maanden voor uw huwelijk benaderd wordt om na te gaan of zij beschikbaar is.

Meer informatie over mij vind je op mijn website.