Proefmaatregel eenrichtingsverkeer Reeuwijk-Brug 6 december afgerond

Publicatiedatum: 
2 dec 2019
De proefperiode van de maatregel éénrichtingsverkeer op het gedeelte tussen de rotonde Oude Tol en de aansluiting met de A12 de Goudsestraatweg wordt op vrijdag 6 december afgerond. Dat betekent dat de weg weer tweerichtingsverkeer wordt. Na het verwerken van de uitkomsten van de metingen kunt u uw mening en ervaring over deze proefmaatregel geven via het inwonerspanel ‘Bodegraven-Reeuwijk Spreekt’.

Dorps karakter

De Raadhuisweg/Zoutmansweg is de dorpsweg van Reeuwijk-Brug. Tot aan de herinrichting worden diverse maatregelen genomen en proeven gedaan om doorgaand verkeer te stimuleren de Reeuwijks Randweg te gebruiken. Op basis van de uitkomsten van metingen en ervaringen nemen wij het definitieve besluit over het al dan niet permanent instellen van eenrichtingsverkeer voor de Goudsestraatweg.

Meer informatie

Heeft u vragen over de voortgang van de werkzaamheden of wilt u uw ervaringen op een andere manier delen? Neem dan contact op met Barbara Wortman. Zij is contactpersoon voor het project Raadhuisweg/Zoutmansweg. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0172-522522, per email bwortman@bodegraven-reeuwijk.nl en op donderdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur beschikbaar in het Huis van Alles, Reeuwijk Brug. Voor het inwonerspanel kunt u zich inschrijven via de website www.bodegraven-reeuwijkspreekt.nl