Praat mee over de toekomst van bedrijventerrein Zoutman

Publicatiedatum: 
15 jan 2020
Op dinsdag 21 januari a.s. organiseert de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een eerste gebiedsbijeenkomst over de toekomst van bedrijventerrein Zoutman in Reeuwijk-Brug.

Eigenaren, omwonenden en gebruikers kennen het bedrijventerrein als geen ander. Door met elkaar het gesprek aan te gaan onderzoeken we de (on)mogelijkheden voor zowel de uitbreiding van Zoutman als een gedeeltelijke transformatie naar wonen. Hoe zou een woongebied op het oostelijke deel van Zoutman eruit kunnen zien? En welke kansen biedt de uitbreiding van het bedrijventerrein voor het Reeuwijkse bedrijfsleven? Deze vragen, opgenomen in het gemeenteraadsprogramma, proberen we de komende tijd samen te beantwoorden.

Omdat beide vraagstukken complex lijken wordt een zorgvuldig proces doorlopen. Deze bijeenkomst is dan ook de eerste van vier gedurende het komende half jaar. De resultaten van de bijeenkomsten worden na de zomer voorgelegd aan de gemeenteraad.

Meld u aan

Bent u als eigenaar, huurder, bewoner of omwonende ook geïnteresseerd in de toekomst van Zoutman? En wilt u hierover graag meepraten en -denken?

Meld u dan aan via zoutmanverandert@bodegraven-reeuwijk.nl of via het aanmeldformulier op www.zoutmanverandert.nl.


Locatie : Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1 te Reeuwijk-Brug
Tijd : 19.30-21.30 uur