Nachtafsluiting Burgemeester Crolesbrug 17 – 19 december

11 dec 2018
De Burgermeester Crolesbrug is van maandag 17 tot woensdag 19 december voor al het verkeer afgesloten van 21.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur de volgende ochtend.

Groot onderhoud bijna afgerond

Het groot onderhoud dat de provincie Zuid-Holland uitvoert aan de Burgemeester Crolesbrug is bijna afgerond. De aannemer moet alleen nog testen of de brug goed functioneert. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, gebeurt dit ‘s nachts.

De afsluiting komt in plaats van de eerder aangekondigde afsluiting in het weekend van 7 tot en met 10 december.

Omleiding gemotoriseerd verkeer

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Kremerweg (noordzijde) en de N11 (zuidzijde).

Voetgangers en (brom)fietsers
Voetgangers en (brom)fietsers kunnen gebruikmaken van de brug in het centrum van Bodegraven (Brugstraat) of de Zwammerdamsebrug.

Vragen of meer informatie

Actuele informatie over het groot onderhoud aan de brug is te vinden op: www.zuid-holland.nl/vaarwegalphenwoerden. Voor vragen kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de Provincie Zuid-Holland, te bereiken per zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070-441 662. U kunt de provincie ook volgen via Twitter, volg @verkeerZH