Lizet Keyzers per 1 juni a.s. benoemd tot ad-interim gemeentesecretaris gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Publicatiedatum: 
28 mei 2021
Het college van B&W van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk besloot deze week unaniem om Lizet Keyzers vanaf 1 juni a.s. aan te stellen als nieuwe ad-interim gemeentesecretaris. Lizet Keyzers is ruim 15 jaar werkzaam bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in verschillende rollen. Zo is zij betrokken geweest bij woningbouw & gebiedsontwikkeling, sport en onderwijshuisvesting. Zij kent veel inwoners en vrijwilligers van de gemeente en heeft in de afgelopen 15 jaar de nodige ontwikkelingen meegemaakt. Daarnaast hecht zij groot belang aan participatie. Van ‘buiten naar binnen denken & werken’. Inwoners en andere belanghebbenden mee laten denken over hun eigen omgeving en gemeente heeft een grote meerwaarde voor haar.

Lizet Keyzers: ”De gemeente staat voor een aantal grote opgaven. Bijvoorbeeld de toekomst van onze gemeente, het energie- en klimaatbeleid, wonen en de balans tussen de kernwaarden van het Groene hart en de andere behoeften die er zijn. Verder is er de opgave van de financiële positie van de gemeente. Ik zie erg uit naar deze nieuwe rol en kan dat alleen maar doen als de medewerkers dit samen met mij willen oppakken om ons werk aan deze mooie gemeente op koers te houden. Ik zie er ook naar uit om vanuit deze rol de contacten met onze inwoners aan te - blijven - gaan”.

De Ondernemingsraad heeft bij de voorgenomen benoeming van Lizet Keyzers positief geadviseerd.

Gedurende deze interim periode zal de tijd worden genomen om een profiel op te stellen voor het definitief invullen van de vacature van gemeentesecretaris. Gehoopt wordt aan het einde van dit jaar tot een definitieve benoeming te komen.