Laadpaal elektrische auto

Publicatiedatum: 
7 jul 2021
Heeft u een elektrische auto of denkt u erover om er een aan te schaffen? Dan heeft u waarschijnlijk ook een laadpaal thuis nodig. Als u niet op eigen terrein kunt opladen, dan kunt u een aanvraag doen voor een openbare laadpaal.

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Daarmee zorgt u voor minder CO2-uitstoot en zo bent u groen bezig. Bij elektrisch rijden is het opladen van de accu natuurlijk van cruciaal belang.

Als u geen eigen parkeerterrein heeft of om een andere reden geen mogelijkheid heeft om te laden op uw eigen terrein, dan kunt u een aanvraag doen voor een openbare laadpaal. Die wordt dan in de buurt van uw adres geplaatst door commerciële aanbieders. In Bodegraven-Reeuwijk gebeurt dat vanaf 1 juli 2021 door Engie. U kunt een laadpaal aanvragen via www.laadpaalnodig.nl. Bij de aanvraag moet u aan kunnen tonen dat u (binnenkort) in bezit bent van een elektrisch voertuig. Dat kunt u laten zien door een kopie bij te leveren van uw kentekenbewijs, een verkoopfactuur of het leaseplan, of door een korte uitleg van uw werkgever.

Wilt u meer informatie ? Dan mailt u met info@bodegraven-reeuwijk.nl, ter attentie van Matthijs Roskam.