Kom ook naar de Veiligheidsdag op zaterdag 11 mei 2019

6 mei 2019
De gemeente organiseert samen met de hulpdiensten op zaterdag 11 mei van 10.00 tot 16.00 uur de Veiligheidsdag. Tijdens deze dag kunnen inwoners van jong tot oud kennismaken met alle hulpdiensten die er actief zijn in onze gemeente. Er zijn veel voertuigen aanwezig en er worden spectaculaire demonstraties gegeven.

Nieuwe boot boa’s

Tijdens de Veiligheidsdag wordt voor het eerst de nieuwe boot van de BOA’s in gebruik genomen. Om 10.30 uur is het officiële moment van in gebruik name. Burgemeester van der Kamp zal dan de sticker op de boot plakken, waarmee de boot vanaf dat moment ook de Plassen op mag. Na deze handeling kunnen kinderen gedurende de dag rondjes meevaren.

Spectaculaire demonstraties

Over de hele dag worden verschillende demonstraties gegeven. Op het Raadhuisplein wordt een gecombineerde demonstratie gegeven door Ambulance, Brandweer, Politie en het Rode Kruis. Daarnaast wordt er bij de Rijnkadehaven op het water een demonstratie gegeven door de Reddingsbrigade.

Kijk voor het volledige programma in de bijlage!

Bijlage

pdf Programma veiligheidsdag 11 mei 2019 (PDF, 361.15 KB)