Kom naar de Battle van Bodegraven-Reeuwijk

10 nov 2017
Wonen we over 15 jaar in tiny houses, woontorens en 3D-geprinte huizen? Stellen we groei voorop, of geldt ‘vol = vol’? Dat horen we graag van onze inwoners – want u kent Bodegraven-Reeuwijk het best! Daarom houdt de gemeente Bodegraven op dinsdag 28 november de Battle van Bodegraven-Reeuwijk. Drie toekomstscenario’s over wonen, één winnaar. Waar kiest u voor?

Futuroloog Marcel Bullinga helpt u tijdens de avond bij uw keuze. Wat staat ons te wachten? Hoe ziet het huis van de toekomst eruit? En wat zijn levende gebouwen? Aan het einde van de avond hebben we samen onderzocht hoe we ook in de toekomst prettig kunnen blijven wonen in onze gemeente.

Bent u een van de vijftig meedenkers?

U bent van harte welkom om uw stem te laten horen tijdens de Battle van Bodegraven-Reeuwijk. Grijp uw kans en laat ons weten hoe u de toekomst van wonen in onze gemeente ziet. Er is plek voor 50 deelnemers, dus wees er snel bij!

Meld u aan!

Aanmelden voor de Battle van Bodegraven-Reeuwijk kan tot en met 21 november 2017 via wonen@bodegraven-reeuwijk.nl. Graag horen we bij uw aanmelding welk toekomstbeeld u hebt van wonen in Bodegraven-Reeuwijk. Een korte toelichting is voldoende.

Conferentie Wonen in de toekomst

Dinsdag 28 november 2017