Kom lunchen met burgemeester en wethouders in Reeuwijk-Dorp

Publicatiedatum: 
4 feb 2020
Het college van B en W vergadert op dinsdag 11 februari in Gasterij Vergeer in Reeuwijk-Dorp. Het college wil graag in gesprek met de inwoners van het dorp en nodigt hen hiervoor van harte uit na afloop van de vergadering.

Vragen, suggesties en ideeën

De vergadering in Reeuwijk-Dorp volgt op de geslaagde bezoeken van vorig jaar aan de dorpen. De middagen stonden in het teken van goede gesprekken die veel waardevolle informatie hebben opgeleverd. Ook dit keer gaat het college van B en W met inwoners in gesprek. Om 12.30 uur kunnen inwoners aanschuiven bij de lunch in Gasterij Vergeer aan de Dorpsweg 32. Zij worden van harte uitgenodigd hun vragen, suggesties of ideeën te delen. Na de lunch doet het college een rondgang langs diverse projectlocaties in Reeuwijk-Dorp.

Aanmelden

Aanmelden voor de lunch kan tot uiterlijk vrijdag 7 februari via bestuurssecretariaat@bodegraven-reeuwijk.nl. Vergeet niet het onderwerp te vermelden dat u wilt bespreken. Er is beperkt plaats. Als er meer aanmeldingen zijn dan er plekken beschikbaar zijn, wordt een keuze gemaakt uit de aanmeldingen. Maandag 10 februari ontvangen geïnteresseerden bericht of zij bij de lunch aanwezig kunnen zijn.