Kom lunchen met burgemeester en wethouders

Publicatiedatum: 
28 jun 2019
Het college van B en W vergadert op dinsdag 9 juli in het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug. Het college wil graag in gesprek met de inwoners van Reeuwijk-Brug. Burgemeester en wethouders nodigen u hiervoor van harte uit na afloop van de vergadering. Geef u op en deel uw vraag, suggestie of idee!

Om 11.30 uur kunt u aanschuiven bij de lunch in het Huis van Alles aan de Van Staverenstraat in Reeuwijk-Brug. Daarnaast brengt het college een werkbezoek aan Reeuwijk-Brug West. Er wordt onder meer een bezoek gebracht aan de herinrichtingswerkzaamheden waarvoor het college vorig jaar gezamenlijk het startschot heeft gegeven. Vervolgens is er tussen 13.15 en 13.45 uur een inloopspreekuur met burgemeester en wethouders in het Huis van Alles.

Luncht u mee?

Wij ontvangen uw aanmelding voor de lunch graag van tevoren. Meld u uiterlijk vrijdag 5 juli aan via bestuurssecretariaat@bodegraven-reeuwijk.nl. Vergeet niet het onderwerp te vermelden dat u wilt bespreken. Let op: er is beperkt plaats. Als wij meer aanmeldingen ontvangen dan het aantal beschikbare plekken dan maken wij een keuze uit de aanmeldingen. Maandag 8 juli ontvangt u bericht of u bij de lunch aanwezig kunt zijn.

Voor het inloopspreekuur is geen aanmelding vooraf nodig.