Kom binnen bij bedrijven

Publicatiedatum: 
4 mrt 2019
Tijdens deze actieweek van 11 tot en met 16 maart stellen bedrijven hun deuren open voor bezoekers. Werkgevers en werkzoekenden kunnen elkaar zo op een laagdrempelige en makkelijke manier ontmoeten. Het bezoek kan zich richten op de invulling van concrete vacatures of om kennis te maken met een bedrijf. Het bedrijf bepaalt zelf de wijze waarop bezoekers worden ontvangen. Bijvoorbeeld door een rondleiding of een presentatie.

Zowel voor de bedrijven als voor de bezoekers kregen veel van de vrijblijvende kennismakingen van vorige edities van KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN een succesvol vervolg. Inmiddels doen al een paar honderd bedrijven mee uit de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

Kom Binnen bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

U bent van harte welkom om kennis te maken met onze gemeente en onze manier van werken. We ontvangen u graag op donderdagmiddag 14 maart van 14.00 tot 16.00 uur. Het programma bestaat onder andere uit een gesprek met bestuur en medewerkers en een rondleiding door het gebouw. Meldt u wel van te voren aan via de website.

Ga voor alle informatie en deelname naar www.kombinnenbijbedrijven.nl.