Inloopbijeenkomst winkelcentrum Broekvelden

Publicatiedatum: 
9 sep 2019
De gemeente Bodegraven-Reeuwijk houdt op maandag 16 september een inloopbijeenkomst over winkelcentrum Broekvelden. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Het college van B en W en de gemeenteraad hebben afgesproken dat het winkelcentrum Broekvelden de komende jaren verbeterd moet worden. We onderzoeken nu de mogelijkheden om op korte termijn een kwaliteitsslag in het winkelcentrumgebied te maken.

Resultaten Bodegraven-Reeuwijk Spreekt

Dit voorjaar zijn Bodegraafse deelnemers van inwonerspanel Bodegraven-Reeuwijk Spreekt uitgenodigd voor een onderzoek over winkelcentrum Broekvelden. Tijdens de inloopavond presenteren we u graag de resultaten van dit onderzoek en gaan we hierover in gesprek. Ook laten we zien welke verbeteringen in de openbare ruimte mogelijk zijn. De eerste schetsen hiervoor zijn in nauwe afstemming met ondernemers en bewoners boven de Vromade tot stand gekomen. Daarnaast zijn wij benieuwd naar andere ideeën, meningen en wensen met betrekking tot het winkelcentrum.

Datum en locatie

Datum: maandag 16 september

Locatie: Huis Van Alles, Vromade 1, 2411 LG Bodegraven

Tijd: 17.00-19.00 uur

De inloopbijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en informeel van aard. Wethouder Inge Nieuwenhuizen (economie), Wijkteam Zuid, ondernemers en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig. Daarnaast is onderzoeksbureau Moventem aanwezig om de resultaten van het onderzoek over winkelcentrum Broekvelden toe te lichten.