Inloopavond locatie voormalige timmerfabriek Van den Oudenrijn

Publicatiedatum: 
6 feb 2020
Dinsdagavond 11 februari organiseert initiatiefnemer Van den Oudenrijn een informatieavond over het woningbouwplan aan de Wilhelminastraat 72-82 in Bodegraven. U bent van harte welkom om van 19:00 tot 20:30 uur de plannen te bekijken in het gemeentehuis in Bodegraven.

Het betreft de locatie van de voormalige timmerfabriek Van den Oudenrijn, gesitueerd tussen de Oude Rijn en de Wilhelminastraat. Het plan voorziet in 26 woningen: 19 grondgebonden woningen, 4 appartementen in de sociale huur en 3 middeldure huurappartementen.

U bent van harte welkom om van 19:00 tot 20:30 uur de plannen te bekijken in de trouwzaal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Bodegraven. Tijdens deze avond kunt u van gedachte wisselen met de initiatiefnemer, architect en medewerkers van de gemeente. Ook verantwoordelijk wethouder Jan Leendert van den Heuvel zal (deels) aanwezig zijn op deze avond. Het voorontwerp van het bestemmingsplan dat het woningbouwplan aan de Wilhelminastraat mogelijk maakt ligt in de periode van 23 januari t/m 4 maart 2020 gedurende zes weken ter visie. In deze periode kan iedereen, mondeling of schriftelijk, inspraakreactie indienen