Informatieavond woningbouwplan voormalige Welkoop locatie

21 okt 2019
Op maandagavond 28 oktober bent u van harte welkom tussen 19.30 uur en 21.00 uur in het gemeentehuis in Bodegraven om de plannen voor de oude Welkoop-locatie aan de Doortocht 1 in Bodegraven te bekijken en eventuele vragen te stellen.

Het plan van de eigenaar, en tevens ontwikkelaar, is om bestaande kassen te slopen en er 28 woningen te bouwen. Het merendeel van de woningen zullen huurwoningen zijn.

Inloopbijeenkomst

De informatiebijeenkomst heeft een informeel karakter: U kunt tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen, het plan bekijken en eventueel vragen te stellen. Er zijn er ook medewerkers van de gemeente Bodegraven – Reeuwijk aanwezig. De inloop-bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Bodegraven van 19.30 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom!