Informatieavond over sloop- en nieuwbouwplannen Kerkstraat 22-24 in Bodegraven

30 sep 2019
Op maandagavond 7 oktober bent u van harte welkom tussen 19.30 uur en 21.00 uur in het gemeentehuis in Bodegraven om de sloop-en nieuwbouwplannen van de Kerkstraat 22-24 in te zien en eventuele vragen te stellen.

Het plan van de initiatiefnemer, en tevens eigenaar van de percelen aan de Kerkstraat, is om de bestaande bebouwing te slopen om vervolgens appartementen te realiseren met winkelruimte op de begane grond aan de zijde van de Kerkstraat.

Tijdens de informatiebijeenkomst licht de eigenaar deze plannen toe en kunt u de plannen inzien en vragen stellen.

De informatiebijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Bodegraven. Iedereen is welkom.