Gratis quickscans zonnepanelen op bedrijfsdak

Publicatiedatum: 
18 dec 2019
Veel Bodegraafse bedrijven hebben al interesse getoond in het traject ‘Zon op Bedrijfsdaken Bodegraven-Reeuwijk’. Een aantal daarvan hebben dóórgepakt en een quickscan laten doen door Greenspread, een onafhankelijke specialist. Is het dak van mijn bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen? Hoeveel kunnen erop, rekening houdend met schaduwwerking en obstakels? Als u nog interesse hebt, meld u snel want er zijn nog 6 gratis quickscans te vergeven!

Ontzorging

‘Zon op Bedrijfsdaken Bodegraven-Reeuwijk’ is een initiatief van Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ODMH. Gezamenlijk zetten ze zich in om ondernemers te helpen bij hun keuze voor zonne-energie. Ondernemers kunnen voor een gereduceerd tarief een quickscan of haalbaarheidsonderzoek uit laten voeren, eventueel gevolgd door een SDE+ aanvraag. De eerste quickscans worden zelfs gratis aangeboden en er zijn nog 6 scans in de aanbieding. Meer informatie vindt u op: www.zobr.nl/

Nieuwe ronde SDE+-subsidie

Voordeel is er ook in de vorm van SDE+: de landelijke subsidieregeling Stimulering Duurzame Energieproductie. Deze financiële steun in de rug maakt het plaatsen van zonnepanelen aantrekkelijker. De najaarsronde is inmiddels voorbij, maar minister Wiebes heeft inmiddels bekendgemaakt dat er in maart 2020 een extra SDE+-ronde komt. In die ronde bedraagt het te verdelen budget tussen de 1,5 en 2 miljard euro. Wie daarvan gebruik wil maken en alsnog wil deelnemen aan ‘Zon op Bedrijfsdaken Bodegraven-Reeuwijk’, kan mailen naar info@greenspread.nl of kijken op www.zobr.nl.