Gratis energieadvies aan huis

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk is gestart met een project energiecoaches voor huurders. Energiecoaches zijn getrainde vrijwilligers die mensen gratis advies aan huis geven over energiebesparing. Het doel van het energieadvies is om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden en ook een bijdrage te leveren aan het milieu. Dit gebeurt in samenwerking met twee woningcorporaties en huurdersverenigingen binnen de gemeente.

Energieadvies aan huis

De energiecoach kan bij u thuis laten zien hoe u eenvoudig, zonder extra kosten, energie kunt besparen met allerlei handige en praktische tips in huis. Hij of zij maakt hiervoor met u een afspraak om langs te komen. Aan het eind van het bezoek, dat ongeveer een uur duurt, heeft u een schatting hoeveel u kunt besparen en krijgt u alle tips op papier.

Gebruikmaken van dit aanbod

Wilt u gebruikmaken van dit aanbod? Mail dan uw naam, adres, postcode en telefoonnummer naar info@bodegraven-reeuwijk.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook via (0172) 522 522 (vraag naar Pramila Mahabier of Pieter van Haeften). Huiseigenaren kunnen zich voor energieadvies wenden tot het duurzaam bouwloket via www.duurzaambouwloket.nl.