Energiecoaches geslaagd!

Publicatiedatum: 
27 jul 2020
Om inwoners te kunnen helpen met energiebesparing in huis heeft de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zogeheten energiecoaches opgeleid. Na het succesvol afronden van deze speciale opleiding hebben de energiecoaches afgelopen week hun certificaat uit handen van wethouder duurzaamheid Kees Oskam ontvangen.

Gratis energieadvies

De energiecoaches van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn inmiddels gestart met het geven van energieadvies. Op aanvraag geven de energiecoaches gratis energieadvies aan de inwoners van de gemeente. Wethouder Kees Oskam: ‘Energie besparen is belangrijk. Hoe meer we besparen, hoe minder we hoeven op te wekken. Onze energiecoaches kunnen u als inwoner tips geven.’

Zelf aan de slag

Wilt u ook aan de slag met energiebesparing in huis? Neem dan contact op met één van onze energiecoaches voor een gratis advies. Zij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden. Dit kan gaan over zowel kleine besparingstips, als over advies bij grotere maatregelen. In verband met de coronamaatregelen kunnen inwoners kiezen of het advies thuis, telefonisch of digitaal plaatsvindt. De eerste 50 inwoners die een advies aanvragen, ontvangen ook nog eens een gratis energiebespaarbox met verschillende energiebesparende producten cadeau! Een (digitaal) advies aanvragen kan via het aanmeldformulier. De energiecoaches nemen vervolgens zelf contact met u op voor het maken van een afspraak.