Een goede baas ruimt op

16 jun 2020
Hondenpoep staat bovenaan de lijst van ergernissen. Niet zo verwonderlijk, want wat is er vervelender dan in de hondenpoep trappen. Nu we met elkaar meer thuis zijn en kinderen weer lekker buiten spelen neemt de overlast toe.

In onze gemeente is een hondenbezitter verplicht om een opruimzakje of opruimmiddel bij zich te hebben. Het opruimgedrag wordt in onze gemeente extra aangemoedigd door de aanleg van uitlaatstroken waarin dispensers van opruimzakjes en afvalbakken zijn geplaatst.

Hondenpoep laten liggen is een voorbeeld van asociaal gedrag. U kunt de hondenbezitter aanspreken op zijn gedrag, er zijn tenslotte regels en de hondenbezitter is daarvan op de hoogte. Een goede baas ruimt op en houdt de leefomgeving poepvrij.

Ervaart u overlast?

U kunt gratis een spuitsjabloon aanvragen bij ons Klantcontactcentrum met de boodschap: Een goede baas ruimt op! Stuur even een e-mail naar: info@bodegraven-reeuwijk.nl of bel naar: 0172-522 522.

Spuitsjabloon