Dorpsteam Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied start enquête om toekomstvisie 2020 – 2030 te ontwikkelen.

8 sep 2020
Hoe kun je invloed uitoefenen op het beleid van de gemeente? Door je stem te laten horen! De gemeente is bezig met het ontwikkelen van een toekomstvisie voor 2020 - 2030 en heeft de dorpen gevraagd om ook een visie voor 2020 - 2030 te ontwikkelen. Zo krijgt zij een beeld van wat er in de dorpen/wijken leeft en wat wij belangrijk vinden voor nu en in de toekomst. De gemeente kan daar dan rekening mee houden bij het ontwikkelen van allerlei plannen.

Van 2 -16 september kun je hiervoor via www.reeuwijkdorp.nl een enquête van het Dorpsteam invullen. De resultaten worden gebruikt voor het maken van een dorpsvisie 2020 - 2030 voor Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied. Als het met de dan geldende coronamaatregelen mogelijk is volgt op 8 oktober onze jaarlijkse bijeenkomst voor alle inwoners van dit gebied in Amicitia, waar o.a. de resultaten van de enquête worden gepresenteerd. Hierover word je nog nader geïnformeerd.

(Dit bericht is afkomstig van Dorpsteam Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied)