Dorpsbijeenkomst wonen in Bodegraven

Publicatiedatum: 
9 dec 2019
Praat mee over wonen in Bodegraven op maandag 16 december in de Trouwzaal van het gemeentehuis. De druk op de woningmarkt in onze gemeente is groot. ‘Wonen’ is daarmee een actueel onderwerp. Dat is een van de reden waarom de gemeente de komende maanden de woonvisie gaat actualiseren. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

In de nieuwe woonvisie willen we meer nadruk leggen op de afzonderlijke dorpen. Daarom organiseren wij in de periode tot december in ieder dorp een bijeenkomst rond het onderwerp ‘wonen’.

Centraal in de bijeenkomsten staan vragen als:

  • Met welke maatregelen kunnen we wonen in het dorp leuker/beter maken?
  • Aan welke groepen uit het dorp zouden we in het woonbeleid extra aandacht moeten besteden en waarom?
  • Wat voor woningen zouden voor deze groepen gebouwd moeten worden? Op welke locaties zouden deze woningen gebouwd kunnen worden?
  • Welke andere maatregelen zijn nodig voor deze groepen. Denk aan maatregelen om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen?

Meld u aan

U bent als inwoner van Bodegraven van harte welkom om uw stem te laten horen tijdens deze dorpsbijeenkomst. Grijp uw kans en laat ons weten hoe u de toekomst van wonen in Bodegraven graag ziet. Om een goed gesprek te kunnen voeren is het aantal deelnemers voor de bijeenkomst gelimiteerd dus wees er snel bij!

 

Aanmelden voor de dorpsbijeenkomsten kan via wonen@bodegraven-reeuwijk.nl of door te bellen met Pieter van Haeften of Pramila Mahabier via 0172-522 522. We zijn benieuwd welke ideeën u heeft over wonen in Bodegraven. Zou u deze bij uw aanmelding kort willen vermelden?