Doe mee met het Testlab Lokale Democratie!

12 okt 2017
Hoe vindt u dat de lokale democratie van onze gemeente functioneert? Geef uw mening! Samen met negen andere gemeenten doet de gemeente Bodegraven-Reeuwijk mee aan een onderzoek naar het functioneren van de lokale democratie: het ‘Testlab Lokale Democratie', georganiseerd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Hiervoor zijn we op zoek naar úw mening over het functioneren van de lokale democratie: wat gaat goed en wat kan beter? Wordt u voldoende betrokken bij de ontwikkeling van het beleid? Is er genoeg ruimte voor maatschappelijke initiatieven? Hoe beoordeelt u het functioneren van de gemeenteraad?

Op basis van onder andere deze enquête maken we een ‘foto’ van de lokale democratie van Bodegraven-Reeuwijk. Met andere woorden: hoe staat het met de democratie binnen onze gemeente? Deze resultaten worden vervolgens gebruikt om de lokale democratie waar mogelijk te verbeteren.

Doet u mee? Deelnemen kan tot en met 25 oktober 2017.