Denk mee over onze sportvisie

Publicatiedatum: 
28 nov 2019
Wethouders Dirk-Jan Knol (sport) en Kees Oskam (gezondheid/sociaal domein) nodigen u uit om mee te praten over hoe we nog meer inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunnen laten sporten en bewegen. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 2 december om 19:30 uur bij Rohda’76. Paralympisch medaillehouder Jetze Plat opent de avond en vertelt wat sport en bewegen voor hem betekent.

Bodegraven-Reeuwijk komt in beweging!

Alle inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk moeten kunnen genieten van sporten en bewegen. Plezier in meedoen en een gezonde leefstijl staan daarbij centraal. De gemeente werkt aan een sportvisie en een lokaal sportakkoord voor de komende jaren. Daarbij gaat het om een gezonde leefstijl, vitale verenigingen en sportscholen, goede accommodaties, een beweegvriendelijke omgeving en een sportief en veilig sportklimaat.

Opening door Jetze Plat

Handbiker en triatleet Jetze Plat opent de bijeenkomst met een persoonlijk verhaal over de kracht van sport en bewegen. De topsporter uit Vrouwenakker behaalde op de Paralympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro een gouden en bronzen medaille. Sinds maart is hij houder van het werelduurrecord op de handbike.

Samenwerken

De sportverenigingen, sportscholen, fysiotherapeuten, scholen, buurtsportcoaches en maatschappelijke organisaties in gezondheid, zorg en welzijn zijn uitgenodigd en ook u bent van harte welkom. We gaan met elkaar in gesprek over de ambities en ideeën om nog meer inwoners van de gemeente in beweging te brengen. Ook inventariseren we welke drempels en knelpunten er zijn en hoe we die samen kunnen oplossen.

 

Meer informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 2 december om 19:30 uur bij Rohda ’76, Broekveldselaan 2 Bodegraven

U kunt zich aanmelden bij sportformateur Sjoerd van Tiel: svantiel@teamsportservice.nl