De Meije in Bodegraven, Nieuwkoop en Woerden rond paasweekeinde afgesloten voor motoren

9 apr 2020
De gemeente Bodegraven-Reeuwijk sluit, ná goed overleg met de gemeenten Woerden en Nieuwkoop, komend Paasweekeinde de Meije af voor motorrijders vanaf vrijdagochtend 10 april om 09.00 uur tot en met maandag 13 april om 20:00 uur. Aanwonenden krijgen gewoon toegang tot de Meije.

Er worden borden geplaats en er zijn verkeersregelaars aanwezig. Volg hun aanwijzingen op. Bij overtreding worden er direct boetes uitgedeeld.

Het afgelopen weekeinde was het te druk in de Meije. Nu wordt bekeken, bij wijze van proef, of de afsluiting komend Paasweekeinde de leefbaarheid van de Meije ten goede komt. Dit kan een opmaat zijn om op termijn tot een permanente afsluiting voor motoren te komen in de weekeinden in de Meije.