CycloMedia maakt foto’s in de gemeente

Publicatiedatum: 
22 jan 2019
Van januari tot medio maart 2019 worden, bij optimale weersomstandigheden, in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk foto’s gemaakt door CycloMedia, een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving.


Met een speciaal uitgerust voertuig maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde & veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De opnamen worden uitsluitend ingezet voor publieke of private activiteiten en worden alleen onder streng voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer informatie

Neem voor meer informatie, vragen of het aantekenen van bezwaar contact op met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE ZALTBOMMEL, Nederland.