Burgemeester en wethouders lunchen met inwoners Driebruggen

Publicatiedatum: 
20 sep 2019
Het college van B en W vergadert op dinsdag 1 oktober in dorpshuis Custwijc in Driebruggen. Het college wil graag in gesprek met de inwoners van Driebruggen en nodigt hen hiervoor van harte uit na afloop van de vergadering.

Vragen, suggesties en ideeën

De vergadering in Driebruggen volgt op het geslaagde bezoek aan Reeuwijk-Brug in juli dit jaar. Deze middag stond in het teken van goede gesprekken die veel waardevolle informatie hebben opgeleverd. Ook dit keer gaat het college van B en W met inwoners in gesprek. Om 12.30 uur kunnen inwoners aanschuiven bij de lunch in dorpshuis Custwijc in Driebruggen. Zij worden van harte uitgenodigd hun vragen, suggesties of ideeën te delen. Na de lunch doet het college een rondgang langs diverse projectlocaties in Driebruggen.

Aanmelden

Aanmelden voor de lunch kan tot uiterlijk vrijdag 27 september via bestuurssecretariaat@bodegraven-reeuwijk.nl, onder vermelding van het te bespreken onderwerp. Er is beperkt plaats. Als er meer aanmeldingen zijn dan er plekken beschikbaar zijn, wordt een keuze gemaakt uit de aanmeldingen. Maandag 30 september ontvangen geïnteresseerden bericht of zij bij de lunch aanwezig kunnen zijn.