Brand aan Noordzijde Bodegraven

25 nov 2019
Vandaag, net voor 12.00 uur, is de brandweer met spoed uitgereden naar de Noordzijde te Bodegraven vanwege een grote brand in een woonhuis en bijbehorende schuur aan de Noordzijde 77, nabij de rotonde Broekvelderbrug.

Gelukkig zijn hierbij geen slachtoffers of gewonden gevallen. De gemeente leeft mee met de getroffenen.

Voor omwonenden is het belangrijk om te weten dat uit analyse van de gevonden branddeeltjes is gebleken dat er definitief GEEN asbest bij de brand betrokken is. De roetdeeltjes in tuinen kunnen opgeruimd worden. Doe handschoenen aan en was uw handen ná het opruimen.

Heeft u nog vragen over deze situatie dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar de gemeente op telefoonnummer 0172-522522.