Bodegraven

De gemeente voert regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit aan de openbare ruimte in Bodegraven. Het onderhoud is bijvoorbeeld nodig omdat straten zijn verzakt of niet meer voldoen aan het hedendaags gebruik en daardoor minder veilig zijn.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de straten waaraan gewerkt gaat worden of al wordt. Per straat kunt u, door op de afbeelding te klikken, de laatste stand van zaken en relevante informatie inzien zoals de voorlopige en definitieve ontwerpen. 

Weideveld

Weideveld ligt midden in het Groene Hart en aan de rand van Bodegraven. De woonwijk bestaat uit een gevarieerd aanbod van appartementen, eengezinswoningen, geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande villa’s. Het is een groene wijk in een waterrijke omgeving.

Weideveld bestaat uit 9 woonvelden, waarvan er 7 zijn gerealiseerd. Woonveld 3 en 6 zijn nog niet gerealiseerd. De gemeente zorgt voor het bouwrijp maken van deze twee woonvelden, waarna de projectontwikkelaar aan de slag kan. Lees verder

Bouwplaats Weideveld

Ophoging Polderbrink en Hooijerdijk

15 maart is er gestart met de reconstructiewerkzaamheden op de Polderbrink. Deze werkzaamheden worden op dit moment afgerond. Na de bouwvak worden de werkzaamheden op de Hooijerdijk opgestart.

Lees verder.


Onderhoud speeltuinen

Dit jaar zullen er onderhoudswerkzaamheden aan de speeltuinen plaats gaan vinden. Op dit moment wordt de exacte planning met de aannemer afgestemd. Zodra de planning bekend is, vindt u dit op deze pagina. Lees verder.


Spoorwegovergang

Lees verder.


Elzenhof

De Elzenhof in Bodegraven is toe aan een opknapbeurt. De wegen zijn verzakt en het riool is aan vervanging toe. Ook de bestrating mag, na zo’n 50 jaar, vernieuwd worden. Lees verder.


Herinrichting centrum Bodegraven

Vanaf eind augustus gaat het centrum van Bodegraven op de schop, om de dorpskern aantrekkelijker te maken. Lees verder.