Bijeenkomst Centrumvisie Bodegraven

Publicatiedatum: 
17 mrt 2017
Op dinsdag 28 maart 2017 organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de Centrumvisie Bodegraven. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a: de genoemde ontwikkelingen zoals parkeren en bereikbaarheid, de Oude Markt, de 4e Rijnbrug en de stuurgroep wordt bekend gemaakt.

De bijeenkomst begint om 19:30 uur en vindt plaats in de trouwzaal van het gemeentehuis (Raadhuisplein 1).

Programma

Wethouder Dirk-Jan Knol start met een korte toelichting op de Centrumvisie. Vervolgens is er ruimte om met de wethouder in gesprek te gaan over in de Centrumvisie genoemde ontwikkelingen zoals: parkeren en bereikbaarheid, de Oude Markt en de 4e Rijnbrug.

Tevens worden de namen van de leden uit de stuurgroep aan u bekend gemaakt. De stuurgroep gaat uitvoering geven aan de Centrumvisie.

Tot slot worden de vertegenwoordigers van het bewonersklankbord aan u voorgesteld.

Centrumvisie

In het najaar van 2016 stemde de gemeenteraad in met de Centrumvisie. Eén van de uitgangspunten van de Centrumvisie is dat het centrum van Bodegraven compacter en levendiger wordt en dat er minder leegstand is. De komende jaren ligt dan ook de focus op de aanpak van ontsierde plekken en bestrijding van leegstand. Bijgaand treft u de Centrumvisie aan.

Aanmelden

Om rekening te kunnen houden met het aantal aanwezigen stellen wij het op prijs wanneer u zich aanmeldt voor de bijeenkomst (niet verplicht).

Dit kan door een e-mail te sturen aan Wilma Epskamp via wepskamp@bodegraven-reeuwijk.nl.

Heeft u niet de beschikking over e-mail? Dan kunt u zich ook telefonisch aanmelden bij Wilma Epskamp op telefoonnummer: 0172-522 522 (maandag t/m donderdag tijdens kantooruren). 

pdf Centrumvisie Bodegraven (PDF, 4.44 MB)