Bereikbaarheid gemeente Goede Vrijdag en Pasen

31 mrt 2021
Op Goede vrijdag 2 april is de gemeente tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. Tweede paasdag 5 april zijn het gemeentehuis en het klantcontactcentrum gesloten. U kunt wel producten aanvragen via de website of alvast een afspraak inplannen.

Op andere dagen van deze week gelden onze normale openingstijden rekening houdend met de corona maatregelen die van toepassing zijn. Door de corona maatregelen is de dienstverlening aangepast. Wij blijven ons vanzelfsprekend voor u inzetten. De meeste medewerkers werken thuis. Afspraken maken op locatie is dan ook niet mogelijk. De gemeente wil haar medewerkers en ook u beschermen en het aantal contactmomenten beperken. Hiermee neemt de gemeentelijke organisatie haar verantwoordelijkheid om te helpen het coronavirus te bestrijden.

Onze medewerkers zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar, en voor afspraken wordt gewerkt via videovergaderingen. Burgerzaken is alleen op afspraak bereikbaar, zoals u van ons gewend bent.

Kijk voor de openingstijden of het maken van een afspraak op onze contactpagina.