Afvalpas

Bent u uw afvalpas kwijt of wilt u een nieuwe afvalpas aanvragen? Dan kunt u deze (online) aanvragen. U krijgt de afvalpas thuis opgestuurd.

Goed om te weten

Bent u verhuisd en heeft u nog geen afvalpas?

Als nieuwe bewoner in een bestaand huis krijgt u de afvalpas van de oude bewoner; de afvalpas is woninggebonden en niet persoonsgebonden. Mocht de afvalpas door de oude bewoner niet zijn overgedragen, dan kunt u (gratis) een nieuwe afvalpas aanvragen door contact op te nemen met Cyclus.

Als ik verhuis blijft de afvalpas achter in de woning?

Ja, u laat de afvalpas achter in uw oude woning. U krijgt dan geen kosten meerberekend van de nieuwe bewoner. Want zodra u uw verhuizing doorgeeft aan uw (nieuwe) gemeente, wordt dit automatisch geregistreerd. U betaalt u geen kosten meer voor het gebruik van de afvalpas op het oude adres.

Bent u verhuisd naar een nieuwbouwwoning?

Dan kunt u (gratis) een nieuwe afvalpas aanvragen met de bijbehorende containerset door een e-mail te sturen naar: info@cyclusnv.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en woonplaats.

Wanneer ontvang ik mijn afvalpas?

Cyclus stuurt u, na aanvraag, binnen drie werkdagen een nieuwe afvalpas op.

Heeft u een bedrijf?

Neemt u dan contact op voor de mogelijkheden van inzameling met de klantenservice van Cyclus NV: www.cyclusnv.nl/bedrijven.  

Wat gebeurt er met mijn vermiste afvalpas?

Als u een nieuwe afvalpas aanvraagt, wordt uw oude afvalpas geblokkeerd. U ontvangt binnen drie werkdagen een nieuwe pas.

Kosten

  • Nieuwe afvalpas: € 25,-* 

* Deze kosten zijn niet van toepassing als u verhuisd bent naar een nieuwbouwwoning of bestaande woning binnen onze gemeente en de vorige bewoner, in het geval van een bestaande woning, de afvalpas niet heeft overgedragen.