Afsluiting Marktstraat Bodegraven

Publicatiedatum: 
12 okt 2021
Sinds augustus zijn er werkzaamheden om het centrum van Bodegraven mooier te maken. De Markstraat krijgt een nieuwe bestrating. Daardoor is de weg tussen Raadhuisplein en Lutherkerk (van kruising Bodelolaan/Oranjelaan tot kruising Noordstraat/Kerkstraat) minder goed bereikbaar.

Tot half november geldt in de straat eenrichtingsverkeer voor auto’s. Van het Raadhuisplein richting de Lutherkerk is autoverkeer mogelijk. Fietsers en voetgangers kunnen van beide kanten gebruik maken van de Markstraat. De brug over de Oude Rijn blijft voor al het verkeer open.

Omleiding

Van woensdag 13 oktober tot vrijdag 15 oktober en op maandag 18 en dinsdag 19 oktober is er in de Marktstraat tussen 7 en 18 uur een omleiding voor het autoverkeer. Doorgaande automobilisten worden met borden omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de Markstraat, maar worden over het trottoir geleid. Verkeersregelaars helpen hierbij. De omleiding is afgestemd op de aangepaste route vanwege het werk bij de spoorwegovergang.

In het kort

  • Tot 15 nov: eenrichtingsverkeer op de Marktstraat tussen het Raadhuisplein en de Lutherkerk.
  • 13-14-15 en 18-19 okt, van 7 tot 18 uur: omleiding autoverkeer

Meer info is te vinden via de BouwApp.