Contact met de gemeente

Burgerzaken werkt op afspraak. U kiest zelf de datum en het tijdstip.

Actueel

Meer nieuws
 • Honden in natuurgebied

  Bezoekers met honden zijn trouwe gebruikers van de natuur- en recreatiegebieden van Groenalliantie. Ook het Reeuwijkse Hout, Elfhoeven, Twaalfmorgen en het Goudse Hout vallen hier onder. Een nieuw hondenbeleid zorgt ervoor dat de regels voor hondenbezitters eenduidig en helder zijn.

  honden
 • Conceptregels en richtlijnen subsidie evenementen ter inzage

  Het college heeft in het subsidieprogramma voor 2020 aangegeven het subsidiebeleid voor evenementen te willen herzien. Met het wijzigen van het subsidiebeleid wordt beoogd om subsidies op een meer transparante wijze te verdelen en daarnaast doelmatig aan te laten sluiten op de beleidsdoelstellingen die de gemeente wenst te realiseren.

  Nader regels evenementen
 • Grafrust geschonden op begraafplaats Vredehof in Bodegraven door complotdenkers

  Gemeente Bodegraven-Reeuwijk leeft mee met de nabestaanden van de overleden kinderen waarvan de graven bedoezeld worden door acties van complotdenkers en hun sympathisanten. Dat geldt ook voor hen die in deze kwestie onterecht beschuldigd worden door deze complotdenkers. De gemeente veroordeelt de acties.

  Bloemen complotdenkers